Affirmatie kaarten
Affirmatiekaarten en inzichtkaarten volop leverbaar evenals orakel- en tarotkaarten
zie voor nóg meer soorten kaarten de rubriek "Tarot & Orakels"

Affirmatie kaarten, Aartsengelen kaarten, Aimee Zwitser, Angelcards, Angel Power, Boeddha kaarten, Chakra energie, Chakra inzicht, Cosmic Deck of Initiation, Kleine Engelen, Reiki kaarten, Uitnodiging, kaarten, Dolfijn kaarten, Eigenwijsjes, Energie kaarten, Engelen, Feeën, Inzicht-kaarten, Krachtkaarten en nog véééél meer.....

!

Aartsengelen en Meesters spreken, 2 x 64 kaarten

TAR1000
!

Aartsengelen en Meesters spreken

2 x 64 kaarten met berichten voor u uitgesproken door diverse Aartsengelen en Meesters. Geleverd in een katoenen zakje.

Aimee Zwitser Orakelkaarten

TAR1200
!

Aimee Zwitser Symbool

Aimée is een van de beroemdste en meest gewaardeerde helderzienden van deze tijd.
In vele televisieuitzendingen, lezingen, voordrachten en talloze interviews bewees zij haar bovennatuurlijke gave. Politici, Holywoodsterren en ook mensen zoals u waarderen haar goede raad. Door middel van de Orakelkaarten en het bijbehorende boekje, vertrouwt zij ons haar waardevolle bovennatuurlijke kennis toe, zoals geen ander dit ooit deed. Het boekje, geschreven door Aimée, is voor niet ingewijden zeer toegankelijk. Op deze manier kunt U zelf met Aimée's Symboolkaarten een tipje van de mystieke sluier oplichten.

Angel Power Cards

TAR1425
!

Angel Power cards

Deze kaarten zijn boodschappers van een creatieve, kosmische energie die in ons leven kracht, inspiratie en troost kunnen brengen en ons geestelijk kunnen verrijken. Zij helpen ons bij het mediteren en bij het oplossen van problemen, ze kunnen een gids zijn in moeilijke situaties en kunnen als beschermer en ondersteuner functioneren in allerlei omstandigheden. De Angel Power kaarten kunnen een prachtige rol in ons leven spelen.

Boeddha kaarten, (nederlands)

TAR1500
!

Boeddha kaarten

Ervaar, door de oude Sanskriet tekst, de kracht van de Boeddha-kaarten. Zij zorgen voor een diepe verbinding door vele levens heen, en brengen je tot tijdloze wijsheid en sereniteit. Dit is geen waarzeggerij, of een orakel dat de toekomst voorspelt. Deze kaarten geven je veeleer een krachtige gelegenheid om op elk gewenst moment even stil te staan en waardevol inzicht te verkrijgen, en bewustzijn over de steeds veranderende energie die zijn effect heeft op alle bewuste wezens in het universum.
60 kaarten in kleur met tekst

Chakra Energie kaarten, set + boek

TAR1510
!

Chakra Energie kaarten set incl. boek (Lübeck)

Helende woorden voor lichaam, geest en ziel.
Geschikt voor alle vormen van helen met energie en Reiki.

Elke kaart heeft een bijzondere en geneeskrachtige 'zegel' die zijn boodschap direct op de gebruiker overdraagt. De kaarten zetten een vloeiend en harmonieus genezingsproces in werking en inspireren op een liefdevolle manier.
Per Chakra Energie kaart biedt hij een hulpmiddel aan, zoals helende stenen, Aroma-essences en Bachbloesem remedies, waardoor de energie optimaal aangevuld wordt. De kaarten vormen een compleet geheel, maar laten zich ook uitstekend combineren met andere spirituele vormen van genezing, ontwikkeling of inspiratie.

Set: 154 full-color Chakra Energie kaarten met handboek door Walter Lübeck.

Chakra inzichtkaarten, 49 stuks

TAR1513
!

49 Chakra inzichtkaarten met werkboekje

Met behulp van deze kaarten en boekje kun je inzicht krijgen in je persoonlijkheid, de fase waar je in zit, eventuele blokkades die je moet overwinnen of vragen die je hebt over waar je heen wilt.
De set bestaat uit 49 kaarten, zeven kaarten per chakra. De tekst op de kaarten zal je iets vertellen over jezelf en helpt je je intuitie te ontwikkelen en ernaar te luisteren. Er zit altijd een boodschap voor je in, je pakt nooit zomaar een kaart.

Cosmic Deck of Initiation

TAR1525
!

Cosmic Deck of Initiation

De Kleine Engelen kaarten, 45 stuks

TAR2700
!

De Kleine Engelen kaarten

De Kleine Engelen zijn de helpers van de Grote Engelen. In zekere zin zijn zij het "speciaalcommando" voor de kleine aangelegenheden van alledag. Ook hier zijn de onzichtbare helpers uit het Engelenrijk onmisbaar.

Een van deze Kleine Engelen heeft beslist ook een boodschap voor jou. Trek gewoon op je gevoel een kaart. Draai die kaart om...... en daar staat de boodschap van jouw Engel.

Wat wil deze je zeggen?

De Reiki Boodschap, set kaarten incl. boek

TAR6000
!

De Reiki Boodschap set kaarten met boek

24 prachtig geïllustreerde kaarten met begeleidende teksten, en het boek met commentaren die tot nadenken stemmen, zijn liefdevolle begeleiders voor de gebruiker.
Deze gaat aanvoelen dat Reiki meer is dan handoplegging. Het is een bewustwordingsproces, het is groei, het is vreugde en opent de harten.
Deze kaarten en de manieren om ze te leggen geven ons nieuwe impulsen, duiden richtingen aan en geven ons liefdevolle wijsheden mee op onze weg naar heelheid.

Dol-fijn Bewust-zijn kaarten

TAR1660
!

Dol-fijn Bewust-zijn kaarten

Dol-Fijn Bewust-Zijn kaarten zijn gemaakt door Simone Simons. Zij ondersteunen je in het proces van bewustwording. Hoe meer jij je bewust wordt van jezelf, hoe dichter je komt bij je eigen zijn. De teksten op de kaarten zetten bewust en onbewust een proces op gang. Zij geven je helderheid en inzichten en zullen je doen en laten veranderen. Je verkrijgt hiermee een hoger en liefdevoller bewust Zijn. Uiteindelijk zal dit een hoger en liefdevoller collectief bewust Zijn geven. Een groot liefdevol collectief bewust Zijn geeft een liefdevolle wereld.

Dol-fijn, dolfijn affirmatiekaartjes, 95 stuks

TAR1825
!

Dol-Fijn affirmatie kaarten

Trek een kaartje en neem de spreuk in u op. Denk na over de spreuk en durf kritisch naar uzelf te kijken. Schuif de kaart niet opzij als de spreuk u niet bevalt, u heeft niet voor niets de kaart getrokken. Het lot heeft dat zo voor u bepaald. U kunt over een spreuk mediteren maar ook kunt u vragen stellen ing in stilte, een antwoord zal dan niet uitblijven. Wanneer u met een meditatiegroepje bent trek dan eens online een kaartje en neem de tekst als onderwerp van meditatie. Of als iedereen een kaart trekt, laat hen dan hierover mediteren en deel de gewaarwordingen met elkaar. U kunt de getrokken kaart ook gebruiken als middelpunt van gespreksstof. U kunt ook een kaart trekken en hem als onderwerp van de dag gebruiken.

Eigenwijsjes, 42 kaarten voor kinderen

TAR1860
!

Eigenwijsjes kaarten

Schud de kaartjes en leg ze met de achterkant naar boven.
Concentreer je op het kaartje dat je gaat trekken: jouw persoonlijke EigenWijsje voor dat moment, die dag of week.
De woorden op het kaartje houd je in gedachten. De illustratie kan daarbij helpen.
Je zult merken dat het zinnetje op vele momenten goed te gebruiken is en daarbij een steuntje in de rug geeft. Op een gegeven moment zijn dit allemaal jouw EigenWijze woorden geworden!

voor een zeer uitgebreide beschrijving, zie www.dubbelzes.nl

Grote Energie kaarten, IVOI, 50 kaarten

TAR1937
!
tar1937_grote-energie-kaarten

Grote Energie kaarten voor heling en meditatie, 50 kaarten van IVOI

Graag wil ik je verwelkomen, en je bijzondere belevenissen toewensen, die je zullen ondersteunen in je transformatieproces. Als je de beelden echt tot je wezen laat doordringen, kunnen er wonderen gebeuren. De afzonderlijke afbeeldingen en motieven dragen vaak een bepaalde energie in zich, die al in de naam tot uitdrukking komt, en die beschikbaar is voor alles wat leeft. Jijzelf bepaalt de intensiteit van de werking van die energie in je leven.
Deze buitengewoon krachtige energiekaarten kun je iedere dag gebruiken. De kaarten helpen je om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen. Ze stimuleren je om de uitdagingen in je leven aan te gaan. Gebruik de energie die je van de kaarten ontvangt, om jouw persoonlijke doelen te bereiken.
Deze bijzondere kaarten ondersteunen je bij het mediteren. Laat je leiden door de energetische uitstraling van de afbeeldingen om tot een diepe meditatie te komen. Energiekaarten zijn een helende energiebron en bieden je een wonderbaarlijke begeleiding. Ze verbinden het hier en nu met de geestelijke wereld.

Engelen Orakel, 40 kaarten

TAR1950
!

Engelen orakel kaarten

Voor dit Engelen orakel werden 40 van de mooiste tekeningen geselecteerd, als een inspiratie voor elke dag. De tekst op de kaarten is een aanvulling op de artistieke tekeningen, en zo is dit spel een doeltreffend middel om te gaan begrijpen hoe de wereld van de Engelen ons kan helpen bij al onze menselijke problemen.
(kaarten zijn dubbelzijdig)

Feeën Orakel door Sulamith Wülfing, 40 kaarten

TAR1970
!

Feeën orakel kaarten

Een hemels geschenk uit het feeënrijk.
Op 40 kaarten hebben de betovernde feeën hun goede wensen en zegenrijke woorden voor de dag voor je in gereedheid. Je hoeft alleen maar een van deze feeen te vragen, en haar wijsheid met je mee te nemen voor de dag.

Het Tweede Spirituele Alfabet Spel, 60 kaarten incl. boekje

TAR6496
!
het tweede spirituele alfabet spel

Tweede Spirituele Alfabet Spel

als vervolg op Het Spirituele Alfabet is er nu ook Het Tweede Spirituele Alfabet Spel, incl. boekje 

Inzicht kaarten, Dick Nijssen

TAR2525
!

Inzicht kaarten van Dick Nijssen

Het gebruik van deze inzichtkaarten en het effect dat ze op je kunnen hebben. berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een inzichtkaart dan zal deze volgens de wet van de synchroniciteit. op dat moment voor jou in jouw bewustwordingsproces van belang zijn. Zo kunnen de kaarten je misschien wijzen op een kwaliteit van jezelf waar je nog sterker contact mee zou kunnen maken Ook is het mogelijk dat je de kaarten als confronterend ervaart door de manier waarop zij een dieper. spiritueel perspectief bieden Op de uitdagingen in jouw leven.

De inzichtkaarten zijn verzameld en ontwikkeld door Dick Nijssen. Als Reiki Master heeft hij; gedurende de afgelopen jaren in de honderden workshops die hij heeft gegeven praktisch gebruik gemaakt van de inzichtkaarten Van daaruit heeft hij deze selectie kunnen maken: 78 inzichtkaarten die hun helende uitwerking keer op keer hebben bewezen.

Orakel der Tweelingzielen (Lovers Oracle)

TAR4860
!

Orakel der Tweelingzielen

Hoe deze kaarten te gebruiken?
Het "Orakel der Tweelingzielen" is een partnerspel. Men kan het op twee manieren spelen:

1. Leg de kaarten met de vragen naar beneden op tafel. Kies de kaart die u op dat moment het meest trekt. Stel de vraag aan de kaart, en laat u verrassen.
2. Kies samen een kaart, en stel allebei de vraag aan elkaar.
Veel plezier bij het uitwisselen.

Osho Boeddha Meditatiekaarten, incl boek

TAR1506
!

Boeddha meditatiekaarten (OSHO)

Deze set bevat een boek en 53 kaarten, die je bij je dagelijkse meditatie behulpzaam kunnen zijn. Op de voorkant van de kaarten staat een foto van een boeddhabeeld en een soetra uit de collectie van Boeddha's leringen, die bekend staan als de Dhammapada.
Op de achterkant van de kaarten staat het hedendaagse en inzichtvolle commentaar van Osho, waarbij de korte en krachtige boodschap van de soetra in eigentijdse taal wordt uitgelegd.
Het boek gaat verder in op de oorsprong van deze kernachtige Boeddha-uitspraken en verschaft een nog dieper inzicht, hetgeen het gebruik van de kaarten zal vergemakkelijken.

boek met kleurenfoto's, 144 bladzijden, 53 meditatiekaarten

Psychologische inzichtkaarten, Dick Nijssen

TAR2550
!

Psychologische inzichtkaarten van Dick Nijssen

Het gebruik van deze inzichtkaarten en het effect dat ze op je kunnen hebben. berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een inzichtkaart dan zal deze volgens de wet van de synchroniciteit. op dat moment voor jou in jouw bewustwordingsproces van belang zijn. Zo kunnen de kaarten je misschien wijzen op een kwaliteit van jezelf waar je nog sterker contact mee zou kunnen maken Ook is het mogelijk dat je de kaarten als confronterend ervaart door de manier waarop zij een dieper. spiritueel perspectief bieden Op de uitdagingen in jouw leven. De inzichtkaarten zijn verzameld en ontwikkeld door Dick Nijssen. Als Reiki Master heeft hij; gedurende de afgelopen jaren in de honderden workshops die hij heeft gegeven praktisch gebruik gemaakt van de inzichtkaarten Van daaruit heeft hij deze selectie kunnen maken: 78 inzichtkaarten die hun helende uitwerking keer op keer hebben bewezen.

Reiki Inzichtkaarten

TAR6100
!

Reiki inzichtkaarten

Reiki Inzichtkaarten kunnen je inzicht geven in je eigen specifieke groeiproces. er kan iedere dag een kaart gepakt worden en kijk dan wat Reiki je te zeggen heeft. Of neem een kaart voor je Reiki ontvangt, en vraag dan specifiek Reiki n.a.v. het inzichtskaartje. Reiki is alles omvattend en zal heel veel voor je betekenen, maar vergeet niet dat ieder mens verantwoordelijk is voor zijn leven.

Reiki kaarten, 32 st, ned. en eng. talig

TAR6110
!

Reiki cards, 32 stuks, nederlands- en engels talig

32 kaarten van creditcard kwaliteit

Spirituele inzichtkaarten, Dick Nijssen

TAR2575
!

Spirituele inzichtkaarten van Dick Nijssen

Het gebruik van deze inzichtkaarten en het effect dat ze op je kunnen hebben. berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een inzichtkaart dan zal deze volgens de wet van de synchroniciteit. op dat moment voor jou in jouw bewustwordingsproces van belang zijn. Zo kunnen de kaarten je misschien wijzen op een kwaliteit van jezelf waar je nog sterker contact mee zou kunnen maken Ook is het mogelijk dat je de kaarten als confronterend ervaart door de manier waarop zij een dieper. spiritueel perspectief bieden Op de uitdagingen in jouw leven. De inzichtkaarten zijn verzameld en ontwikkeld door Dick Nijssen. Als Reiki Master heeft hij; gedurende de afgelopen jaren in de honderden workshops die hij heeft gegeven praktisch gebruik gemaakt van de inzichtkaarten Van daaruit heeft hij deze selectie kunnen maken: 78 inzichtkaarten die hun helende uitwerking keer op keer hebben bewezen.

Toevals Treffers kaarten, 78 stuks

TAR6625
!

Toevals Treffers kaarten

Deze kaarten kun je gebruiken als toevalstreffers. Als toeval niet of juist wel bestaat kunnen deze kaarten een bijdrage leveren tot (meer) inzichten.

Na het schudden van de kaarten, met de teksten naar onder, trek je drie kaarten. Belangrijk is het om deze teksten vanuit een positieve invalshoek op je in te laten werken.

Dit bezinningsmoment kan natuurlijk tevens gekoppeld worden aan een vooraf gestelde vraag aan jezelf.

VANDAAG, 80 (inzicht) kaarten

TAR8309
!

Vandaag, 80 inzichtkaarten met een uitnodiging voor een gelukkig leven.

De "Vandaag"-kaarten gaan uit van de ervaring dat de wereld waarin wij leven niet alleen bepaald wordt door natuurwetten zoals de zwaartekracht. Er zijn ook subtielere wetmatigheden werkzaam zoals: "Wie goed doet, goed ontmoet". Als je leeft vanuit contact met de Bron in jezelf, dan hen je een spontaan, natuurlijk contact met deze wetmatigheden.
Trek je dagelijks een kaart en ga je in op de uitnodiging van de kaart, dan zul je in een positieve spiraal terecht komen van geluk en verbondenheid met de Bron in jezelf en daarmee de wereld om je heen.
En weet: Er is alleen maar vandaag.... elke dag opnieuw!

Zelf-realisatie kaarten, 80 kaarten

TAR9900
!

Zelf-realisatie kaarten

De kaarten helpen je om wakker te worden voor een visie van Eenheid. Open je ervoor dat de Waarheid die je trekt via je hoofd een weg zal weten te vinden naar je hart. Trek niet te snel een nieuwe kaart. Kijk liever of je de kaart die je trekt als focus en inspiratiebron kunt gebruiken gedurende de dag.
Geeft de kaart een opdracht of oefening weer, probeer die dan uit.

Google